Ladros Ladros
  • Strona główna
  • O nas
    • Zakład
    • ISO
    • Wydarzenia
    • Dyplomy i podziękowania
  • OFERTA
    • Wieprzowina
      • Karkówka
      • Schab
      • Łopatka
      • Szynka
      • Polędwica
      • Żeberka
      • Boczek
      • Golonka
      • Nogi wieprzowe
      • Podgardle
      • Słonina
      • Mięso wieprzowe
      • Podroby
      • Prosię
    • Wołowina
      • Polędwica
      • Ligawa
      • Łopatka
      • Szponder
      • Łata
      • Goleń
      • Karkówka
      • Rozbratel
      • Antrykot
      • Rostbef
      • Ogon
    • Cielęcina
      • Górka
      • Udziec Frykando
      • Karkówka
      • Polędwiczki cielęce
      • Łopatka
      • Mostek
      • Goleń
      • Cielęcina kl. 2
      • Podroby, kości
    • Drób
      • Kurczak
        • Pierś
        • Udziec
        • Skrzydełko
        • Podroby
        • Korpus
      • Perliczka
      • Przepiórka
      • Indyk
      • Gęś
      • Kaczka
    • Kebab
  • Mięsa biesiadne Jana III Sobieskiego
  • Kontakt

Skrzydełko

kura2

Opis

kurczak17skrzydlo
kurczak18skrzypalka
kurczak19skrzdzwonekduzy

Drób

  • Kurczak
  • Perliczka
  • Przepiórka
  • Indyk
  • Gęś
  • Kaczka

Kurczak

  • Pierś
  • Udziec
  • Skrzydełko
  • Podroby
  • Korpus
Odsłon artykułów:
323473