Ladros Ladros
  • Strona główna
  • O nas
    • Zakład
    • ISO
    • Wydarzenia
    • Dyplomy i podziękowania
  • OFERTA
    • Wieprzowina
      • Karkówka
      • Schab
      • Łopatka
      • Szynka
      • Polędwica
      • Żeberka
      • Boczek
      • Golonka
      • Nogi wieprzowe
      • Podgardle
      • Słonina
      • Mięso wieprzowe
      • Podroby
      • Prosię
    • Wołowina
      • Polędwica
      • Ligawa
      • Łopatka
      • Szponder
      • Łata
      • Goleń
      • Karkówka
      • Rozbratel
      • Antrykot
      • Rostbef
      • Ogon
    • Cielęcina
      • Górka
      • Udziec Frykando
      • Karkówka
      • Polędwiczki cielęce
      • Łopatka
      • Mostek
      • Goleń
      • Cielęcina kl. 2
      • Podroby, kości
    • Drób
      • Kurczak
        • Pierś
        • Udziec
        • Skrzydełko
        • Podroby
        • Korpus
      • Perliczka
      • Przepiórka
      • Indyk
      • Gęś
      • Kaczka
    • Kebab
  • Mięsa biesiadne Jana III Sobieskiego
  • Kontakt

Kurczak

kura6

Opis

kurczak01filetextra
kurczak02filetkalibrowany
kurczak03filetzkastka
kurczak04filetzkastkaiskora
kurczak05filetstrogonof
kurczak06poledwiczki
kurczak07miesokl
kurczak08nogatryb
kurczak09udziectryb
kurczak10trybowany
kurczak11swiezy
kurczak12cwiartka
kurczak13noga
kurczak14udzieczgrzbietem
kurczak15udziecbzgrzbietu
kurczak16podudzie
kurczak17skrzydlo
kurczak18skrzypalka
kurczak19skrzdzwonekduzy
kurczak20porcrololowazeskrzy
kurczak21porcrosolowa
kurczak22serca
kurczak23zoladki
kurczak24watroba
kurczak25zagrodowy
kurczak26kurarosolowa
kurczak27kuramiesna

Drób

  • Kurczak
  • Perliczka
  • Przepiórka
  • Indyk
  • Gęś
  • Kaczka

Kurczak

  • Pierś
  • Udziec
  • Skrzydełko
  • Podroby
  • Korpus
Odsłon artykułów:
323476