Ladros
Strona główna
O nas
Zakład
ISO
Wydarzenia
Dyplomy i podziękowania
OFERTA
Wieprzowina
Karkówka
Schab
Łopatka
Szynka
Polędwica
Żeberka
Boczek
Golonka
Nogi wieprzowe
Podgardle
Słonina
Mięso wieprzowe
Podroby
Prosię
Wołowina
Polędwica
Ligawa
Łopatka
Szponder
Łata
Goleń
Karkówka
Rozbratel
Antrykot
Rostbef
Ogon
Cielęcina
Górka
Udziec Frykando
Karkówka
Polędwiczki cielęce
Łopatka
Mostek
Goleń
Cielęcina kl. 2
Podroby, kości
Drób
Kurczak
Pierś
Udziec
Skrzydełko
Podroby
Korpus
Perliczka
Przepiórka
Indyk
Gęś
Kaczka
Kebab
Mięsa biesiadne Jana III Sobieskiego
Kontakt
Dotacje UE
Pierś
Filety z piersi kurczaka to chude mięso, które szybko i łatwo można przyrządzić na wiele sposobów.
Drób
Kurczak
Perliczka
Przepiórka
Indyk
Gęś
Kaczka
Kurczak
Pierś
Udziec
Skrzydełko
Podroby
Korpus