O nas
„Ladros” to rodzinna firma powstała w 2009 roku z myślą tworzenia własnej sieci sklepów mięsnych pod szyldem „Spichlerz”.
Z czasem oferta firmy poszerzyła się o usługi zaopatrzenia gastronomii
w asortyment jej dedykowany, a do nazwy firmy dołączyło hasło:
„mięso dla gastronomii”.
Do gamy oferowanych przez nas produktów na stałe dołączyły wędliny krojone, mięsa peklowane oraz konfekcjonowane według potrzeb klientów.
W międzyczasie zakończona została działalność sklepów, by móc jak najlepiej skupić się na wyzwaniach jakie niesie ze sobą branża Horeca.
Aby sprostać wymaganiom poszerzającej się bazy klientów w 2015 roku powstał Zakład Rozbioru i Konfekcjonowania w Łuszczowie Drugim pod Lublinem. Tu z roku na rok, z miesiąca na miesiąc powstają nowe pomysły dotyczące poszerzania oferty skierowanej w stronę gastronomii. Przy pomocy wykwalifikowanego personelu oraz nowoczesnych maszyn jesteśmy w stanie sprostać indywidualnym potrzebom naszych Klientów. Tak oto wychodząc im naprzeciw tworzymy produkty w wybranych smakach i gramaturach, a także sprowadzamy mięsa często niedostępne w zwykłych sklepach. A to wszystko po to by zadowolenie naszych Klientów ze współpracy z nami utrzymać na jak najwyższym poziomie.
W zawiązku z sytuacją w jakiej postawił nas wirus COVID-19 wróciliśmy do korzeni, czyli zaopatrzenia sklepów w mięso najwyższej jakości. Nasze mięsa sprzedajemy również do masarni, w których powstają pyszne wędliny.
Cały czas jednak naszym głównym odbiorcą pozostają klienci z sektoru Horeca, w związku z czym mamy dalsze plany rozwijania swojego asortymentu jak i całej firmy.
Mamy nadzieję, że już wkrótce zaskoczymy Państwa kolejną nowością 😊